Aleix Domènech 3r absolut al Campionat de Catalunya d’Aquatlò

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest passat dilluns 12 d’octubre es va disputar a Badalona la tretzena edició de l’Aquatló de la Ciutat, que al mateix temps era el Campionat Nacional de Catalunya Absolut d’Aquatló amb mes de 200 inscrits. La competició constava de 2.500 m. Corrent, 1.500 m. de natació i 2.500 m. mes de cursa a peu.

Des d’un primer moment tres reconeguts triatletes catalans, Aleix Domènech ( C.N.Olot), Albert Parreño i Jordi Garcia (Fasttriatlon), varen marcar un fort ritme, distanciant-se de la resta de competidors. Els tres escapats, després d’una aferrissada cursa varen disputar un esprint d’infart, Domènech va llançar el primer atac que va replicar Parreño i en els últims metres Garcia ho va rematar. Per tant victòria ajustada de Jordi Garcia que s’emporta la medalla d’Or, Albert Parreño la Plata i Aleix Domènech la de Bronze. També i va participar el triatleta del Club Natació Olot, Ihor Prissianjnyi que finalitza en la 16a posició.

Bona cursa doncs d’Aleix Domènech que ha estat lluitant fins a l’últim moment per la victòria absoluta, aquest aquatló ha estat una bona posada a punt de cara a les properes competicions internacionals de l’Olotí com seran la Copa d’Europa i Campionats del Mediterrani que es disputaran a Catania (Italia) o la Copa d’Àfrica que tindrà lloc a la ciutat d’Agadir al Marroc.

aleix