Aleix Domènech campió d’Espanya de Triatló

Moment de l'arribada d'Aleix
Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana s’ha disputat a la vila d’Altafulla el Campionat d’Espanya de Triatló i Aquatló (750mts de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu). Aleix Domènech després d’una excel·lent natació, que tot i les males condicions de la mar, va sortir tercer de l’aigua, en el tram de bicicleta va deixar enrere els dos acompanyants i finalment va fer la cursa a peu en solitari aconseguint la primera posició de la categoria júnior per tant es va proclamar Campió d’Espanya Júnior de Triatló.

Moment de l'arribada d'Aleix
Moment de l’arribada d’Aleix

Aquest podi li dóna el passaport per representar Espanya en els Campionats d’Europa de l’especialitat que és celebraran a Àustria.

A la categoria Cadet, Ernest López no tingué tanta sort a l’aigua i va sortir lleugerament endarrerit, però en els trams de ciclisme i d’atletisme va protagonitzar una remuntada espectacular aconseguint acabar en un meritori 12è lloc.

El diumenge es varen fer les curses d’aquatlò (1.000 mts de natació i 5.000 mts d’atletisme).

Aleix Domènech tot i haver competit la tarda anterior va fer una excel·lent cursa, tornà a sortir tercer de l’aigua, i a la cursa a peu va remuntar fins al segon lloc, posició que va conservar fins al final aconseguint així el Subcampionat d’Espanya d’Aquatló.

L’Aleix celebra la1a posició al triatló
L’Ernest López en plena remuntada