Aleix Domènech i Genis Grau, Campions d’Espanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana, a la ciutat de Navajas a Castelló, s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Triatló absolut per comunitats autonòmiques en la que Catalunya s’ha proclamat Campiona d’Espanya. Aquest campionat constava d’una prova al dissabte per equips autonòmics masculí i femení, en el que puntuaven els 4 primers de cada esquadra, i el diumenge una de relleus mixtes, dos masculins I dos femenins.

00130062014
Aleix Domènech i Genis Grau, Campions d’Espanya

A la Selecció Catalana absoluta teníem dos representants Garrotxins el júnior Aleix Domènech del Club Natació Olot i el sub-23 Genis Grau del Castellfollit Triatló A la competició del dissabte, Aleix Domènech (C.N.O.), després d’una bona natació, en el tram ciclista va estar en tot moment en les primeres posicions i gràcies a una excel·lent cursa a peu (per camins de terra en molts desnivells) va aconseguir individualment el 3r lloc absolut, mentre que Genis Grau (Castellfollit Triatló) entrava a la 12a posició, contribuint d’una manera molt especial a la Victoria catalana.

El diumenge l’Aleix va participar com a segon rellevista català, acabant el seu relleu amb més d’un minut d’avantatge sobre el segon classificat, diferencia que no va ser suficient per guanyar com equip acabant finalment l’esquadra catalana a la segona posició.

A la classificació global, Catalunya va ser primera, seguida de les seleccions d’Andalusia i de Madrid. Ara ja amb els triatletes Garrotxins tenen la mirada cap a la copa d’Europa elit a disputar a Banyoles el pròxim 27 de juliol.

00230062014