Aleix Domènech suma dos nous títols de campió d’Espanya: triatló sprint per equips i aquatló per equips

Comparteix-ho amb els teus amics:

El triatleta Garrotxí completa una gran actuació a Banyoles al costat dels seus companys d’equip.

Aleix Domènech ha arribat a l’equador de la temporada 2017, tot i la lesió que va patir a principi de temporada està acumulant diferents medalles estatals, Or a la Copa del Rei i al campionat d’Espanya per relleus, Plata a l’autonòmic i el passat cap de setmana Or en dos campionats nacionals absoluts: el de triatló sprint i el d’aquatló.

L’estany de Banyoles va acollir els dos esdeveniments esportius on el Fasttriatlon d’Aleix Domènech tornaria a regnar. Tot i que la prova de triatló sprint se la va endur Rostyslav Pevtsov (52:45), el títol de campió d’Espanya seria per Uxio Ubuín (52:46), triatleta acompanyat al podi per Roberto Sánchez (53:02) i Francesc Godoy (53:06).

En la classificació individual, l’Aleix va entrar a meta en el 14è lloc absolut (54:01), resultat que, combinat amb els sumats pels seus companys, va donar-li l’Or per equips en la disciplina de triatló sprint élit.

A nivell de clubs, el campionat d’Espanya d’aquatló (1000 metres de natació i 5 km de curs a peu) tindria el mateix desenllaç. El 17è lloc en la general de Domènech i la resta de puntuacions del Fasttriatlon donarien el títol de campió d’Espanya a l’equip del Garrotxí.

Comparteix-ho amb els teus amics: