Alguns comerços i negocis de Besalú exposen als seus aparadors cartells únics i singulars

Comparteix-ho amb els teus amics:

Alguns comerços i negocis de Besalú exposen durant aquest mes de maig als seus aparadors alguns cartells únics i singulars que reflecteixen alguns moments del dia a dia a la Llar d’Infants Municipal El Petit Comte.

IF

Els rètols mostren les diferents temàtiques que descriuen el model d’escola i formen part del projecte pedagògic de l’escola. Aquest projecte es basa en crear diferents escenaris perquè els infants puguin, de forma autònoma, jugar tot experimentant i descobrint els seu entorn, imaginant i creant noves històries, o per exemple recordant i reproduint diferents accions de la seva vida quotidiana. L’escola també vol ser un espai que promogui les relacions, no només pels infants, sinó també per a les famílies, on podran compartir diferents experiències amb els seus fills i filles i alhora amb altres infants, famílies o adults.

La idea d’utilitzar els aparadors dels comerços com a sala d’exposicions va sorgir arran d’una formació que va fer l’equip educatiu al  llarg del primer trimestre. Pensem que és important que l’escola estigui present al poble ja que aquest forma part del nostre entorn immediat, i per tant, de la nostra identitat. D’aquesta manera les famílies poden conèixer més a fons la forma de treballar de l’escola durant el període de preinscripció, que està oberta del 5 al 16 de maig.