Alumnes de fotografia de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposen a la sala 15 del Museu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Alumnes de fotografia de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposen a la sala 15 del Museu. Les seves obres fetes durant la COVID-19 es podran veure fins a finals de novembre.

Amb l’inici de l’estat d’alarma, i de la mateixa manera que els centres educatius, l’Escola Municipal d’Expressió va intentar seguir oferint amb línia les modalitats que aquest sistema permetia. En aquestes circumstàncies adverses, el grup d’adults de fotografia de l’EME va ser un dels més actius. Esperonat pel seu professor, Pep Sau, va optar per fer una sèrie de propostes prou motivadores perquè, des de casa, cadascun dels alumnes portés a terme les seves pròpies creacions fotogràfiques a partir d’unes temàtiques conjuntes.

El resultat ha estat un total de 45 fotografies (en format de 50×50 cm) que composen els sis reptes assolits. Des de fer fotografies fetes des de l’interior de casa, realitzar 4 retrats de la mateixa persona o portar a terme una fotografia que funcioni com a cartell o portada de revista o llibre, entre altres.

Totes aquestes obres formen part de l’exposició que es podrà visitar a partir d’aquest dissabte 17 d’octubre a la sala 15 del Museu Comarcal. Fins al dia 22 de novembre es poden veure les obres al primer pis de l’Hospici.