Alumnes de l’Escola Castanyer ajuden a plantar el saüc per al projecte del Parc de les Olors

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Saüc serà la planta representativa dels jardins del Parc de les Olors de Sant Joan les Fonts

El projecte del Parc de les Olors és un model de desenvolupament rural sostenible en espais marginals d’interés paisatgístic, valoritzats amb el cultiu de plantes aromàtiques i medicinals mitjançant l’agricultura ecològica.

Als voltants del riu Fluvià és on es desenvolupa el Parc a Sant Joan les Fonts. L’objectiu és recuperar espais rurals o en desús plantant plantes aromàtiques típiques de cada zona. D’aquesta manera es converteixen aquests espais en jardins visitables i es donarà a conèixer la riquesa natural de l’entorn més proper.

Els alumnes d’infantil de l’Escola Castanyer, aprofitant el dia de l’arbre, han volgut participar en l’activitat de plantada de saüquers. Aprenent quin tipus d’arbre és, la fulla i el fruït que en sorgirà, perquè quan sigui florit puguin venir a passejar amb la família per l’indret i coneguin la flor que ells mateixos han ajudat a plantar, participant activament en el seu creixement i fins i tot se’ls ha ofert que poden contribuir-hi venint-los a regar si visiten la zona.

180316 PLANTADA SAÜC 2

180316 PLANTADA SAÜC