Amazcat obre la plataforma als comerços catalans

Comparteix-ho amb els teus amics:

La plataforma de venda en línia Amazcat enceta el compte enrere per a la sortida: els venedors comencen a crear botigues en línia i a pujar productes

Amazcat avui fa un pas de gegant. Després de més d’un any de construcció i desenvolupament, el marketplace de proximitat català engega una primera fase.

Avui Amazcat inaugura l’Àrea Proveïdor, el motor principal de la plataforma que permet als comerços adherits pujar productes, crear la seva botiga en línia, gestionar comandes, fer consultes i accedir a una àmplia varietat d’opcions i configuracions. En aquest procés estaran acompanyats en tot moment pel nostre servei d’atenció al client i disposaran, sempre que ho necessitin, de suport tècnic.

De moment només podran accedir a aquesta àrea els gairebé 500 comerciants, productors i empresaris que ja han assolit acords amb Amazcat. Paral·lelament, l’equip de captació de la plataforma continua la seva tasca d’incorporar nous venedors digitals. A mesura que es tanquin els acords, la plataforma s’anirà farcint de botigues virtuals i de productes, fins que pràcticament es podrà trobar com a mínim un producte de qualsevol àmbit a Amazcat.

La posada en marxa de l’Àrea Proveïdor arriba després de més d’un any de feina molt intensa per part de l’equip de desenvolupadors d’Amazcat i del conjunt de l’empresa, totalment bolcat a fer possible l’alternativa catalana a les grans multinacionals. Les darreres setmanes s’ha testejat el funcionament de l’àrea de proveïdor per garantir que els processos es poden fer ràpidament i sense errades tècniques.

L’obertura d’aquest espai enceta, ara sí, el compte enrere per a la sortida d’Amazcat al mercat digital. S’estan fent els darrers retocs en l’àmbit logístic –ampliant cobertures i triant les millors opcions a cada territori– i també en l’àmbit empresarial i institucional, on s’estan assolint amplis acords que permetran disposar d’una extraordinària massa crítica de potencials compradors quan la plataforma comenci a funcionar.

Comparteix-ho amb els teus amics: