ANC Olot edita dues postals més de la seva “Sèrie Groga”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Francesc vist des de Sant Esteve, i els dos ponts de Besalú, són els temes escollits per ANC Olot per donar vida a les seves postals grogues 5 i 6, presentades com sempre en l’habitual concentració solidària dels dilluns al Firalet.

La primera, “Un llaç groc en un volcà”, mostra una perspectiva inèdita del Montsacopa amb la seva esglèsia a través del campanar de Sant Esteve, en la qual destaca el gran llaç groc que ANC Olot va instal·lar a la carena ara fa més de mig any. La fotografia és de Duaita Prats, i el text ens permet conèixer els noms, orientació i datació de les 4 campanes de la principal esglèsia olotina, una dada segurament ignorada per la majoria de nosaltres.

En la segona, “Salconduits grocs”, les postals surten per primer cop de la capital de la Garrotxa per fixar-se en un indret tan potent com Besalú, que en fotografia de Vadó Buch ofereix la seva estampa més emblemàtica, el pont vell des del pont nou, farcida dels missatges solidaris i reivindicatius amb els quals els engalanen els seus vilatans.