Animals de Companyia’ d’Una Càpsula de Teatre posa el cartell de Complet, en totes les funcions de l’Orfeó Popular Olotí

Comparteix-ho amb els teus amics:

Animals de Companyia’ d’Una Càpsula de Teatre posa el cartell de Complet

La quarta obra que presenta la companyia olotina ‘Una Càpsula de Teatre’, dirigida per Xevi Rossell i interpretada per Jordi Colom, Anna Martí, Jordi Cortés, Laia Planella i Anna Aumatell, ha estat estrenada a l’Orfeó Popular Olotí, el passat 9, 15 i 16 de juny, en petit format, exhaurint totes les localitats de les quatre funcions programades.

Animals de Companyia, de la dramaturga Estel Solé, és una tragicomèdia que atrapa a l’espectador els 65 minutrs que dura la representació. Una història que amaga una tragèdia personal interna, d’hipocresia sobre el concepte de l’autèntica amistat.

L’obra es desenvolupa dins un menjador, on una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda, però la festa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Tots els membres del grup teatral estan molt satisfets de la bona acollida que ha tingut l’estrena per part del públic, i esperen amb il·lusió les proreres actuacions programades.

El dissabte 22 de juny actuaran al Castell Juvinyà de Sant Joan les Fonts, amb dues representacions (19h i 21h) emmarcades dins la Festa Major del municipi. Les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts de dilluns a divendres de 8h a 15h.

Per Festes del Tura també es podrà veure ‘Animals de Companyia’ al Teatre Principal d’Olot, el dissabte 7 de setembre a les 20h. Les entrades es posaràn a la venda a partir del 16 de juliol a les taquilles del teatre o a través de la pàgina web d’olotcultura.

Aquesta companyia sempre aposta pel teatre de proximitat, i pretén mantenir aquest vincle intimista entre espectador i actor. Són els organitzadors del Festival de Teatre ‘El Petit Format’ que el proper novembre arribarà a la cinquèna edició, programant obres en espais escènics no convencionals i aforaments reduïts.