Animals de Companyia d’Una Càpsula de Teatre programa nova funció en petit format per aquest estiu

Comparteix-ho amb els teus amics:

Després de penjar el cartell de complet en totes les representacions programades des de l’estrena, la companyia Una Càpsula de Teatre ha decidit realitzar una nova funció en petit format, en aquesta ocasió en una casa particuar del Bosc de Tosca (Les Preses), el proper dissabte 17 d’agost a les 21h.

Aquesta companyia teatral aposta sempre pel teatre de proximitat, i pretén mantenir el vincle intimista entre espectador i actor realitzant les funcions en format reduït o espais escènics no convencionals, com van realitzar el passat 22 de juny al Castell de Juvinyà de Sant Joan les Fonts.

Per a la funció del 17 d’agost l’aforament és limitat a 35 persones i les entrades ja s’han posat a la venda a www.unacapsula.cat.

Animals de Companyia, de la dramaturga Estel Solé, és una tragicomèdia que atrapa a l’espectador els 65 minuts que dura la representació. Una història que amaga una tragèdia personal interna, d’hipocresia sobre el concepte de l’autèntica amistat. L’obra es desenvolupa dins un menjador, on una colla d’amics es reuneix per celebrar un sopar de benvinguda, però la festa es complica quan un dels amics confessa un secret inesperat i acaben sortint els draps bruts de tots els personatges. En un to de comèdia realista, l’obra posa en dubte els valors de l’amistat i la sinceritat en una història d’egos i enveges que constata que la soledat i la necessitat d’afecte poden fer que tots plegats ens convertim en animals de companyia.

Tots els membres de la companyia estan molt satisfets de la gran acollida que està tinguent l’obra per part del públic assistent, i esperen amb il·lusió les properes actuacions programades:

Dissabte 17 d’agost – 21h: Casa (Bosc de Tosca)

Dissabte 7 de setembre – 20h: Teatre Principal Olot (entrades a la venda a partir del 16 de juliol)