‘Animals de Companyia’ seleccionada a la campanya de Teatre Amateur de Girona

Comparteix-ho amb els teus amics:

‘Animals de Companyia’ seleccionada a la campanya de Teatre Amateur de Girona

Foto: 43è Concurs Vila de Piera durant l’actuació del passat 5 d’octubre al Teatre Foment (autora: Antonia Amirón)

La Fundació Casa de Cultura de Girona i la Federació Teatral Amateur Gironina han presentat per sisè any consecutiu la Campanya de Teatre Amateur, un projecte per incentivar la programació d’obres de teatre de companyies no professionals als municipis. Per a l’edició del 2020 es presenta un catàleg de quinze obres i s’estableixen tres nivells de selecció, en funció de la qualitat de les mateixes: amb cinc, quatre i tres actuacions per obra finançats amb 500 euros en aquells municipis que desitgin programar-les. ‘Animals de Companyia’ de la companyia ‘Una Càpsula de Teatre’ ha estat seleccionada amb la màxima valoració i, juntament amb dues obres més, obtindrà cinc actuacions subvencionades entre l’1 de gener i el 30 de novembre de 2020.

El jurat ha estat format per Marta Parramón Girvent, directora del Centre de Formació Teatral El Galliner; Martí Peraferrer i Vayreda, director del Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona; Meritxell Yanes Font, actriu professional; Maria Angels Buisac i Mas, actriu professional i formadora teatral i Daniel Sancho Garcia, president de la Federació Teatral Amateur Gironina.

La companyia està molt contenta amb aquesta selecció, que ha arribat just després d’haver actuat aquest passat cap de setmana al 43è Concurs de Teatre Vila de Piera, on el públic va donar-los una molt bona acollida. Segueixen la gira d’aquesta tragicomèdia amb més actuacions a partir del 2020; al Festival Quart Cultura Secreta, al Concurs de Teatre de Sant Feliu de Guíxols i a Montagut amb un petit format en un restaurant.