Anuncien la suspensió de misses i celebracions religioses a la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Arxiprestat de l’Alt Fluvià – Davant l’augment de contagis pel coronavirus i, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, per contribuir a la protecció de la salut pública, els Bisbes de les 10 Diòcesis amb seu a Catalunya DISPOSEM les següents mesures d’urgència que regiran des del dia d’avui:

Tots els fidels de les 10 Diòcesis amb seu a Catalunya queden dispensats del precepte dominical mentre duri la situació de greu crisi sanitària actual.

A causa de la situació totalment excepcional que estem vivint, des del dia d’avui queden suspeses totes les celebracions de l’Eucaristia amb participació de fidels, també la dominical.

En ordre a les exèquies, que en diàleg amb les famílies, se celebrin de forma simplificada i els funerals es posposin per a més endavant.

Altres celebracions sacramentals, amb prudència pastoral, es posposaran per a més endavant.

Serà bo mantenir les Esglésies obertes, en la mesura del possible, i que s’atengui amb caritat pastoral els malalts i les persones angoixades.

Resten en vigor les disposicions que cada Bisbe ha donat ja per a les seves respectives Diòcesis

Demanem a tots els fidels que intensifiquin l’oració i mirin de seguir la Santa Missa a través de la televisió, de la ràdio, o internet, pregant Déu que ens alliberi d’aquesta pandèmia, per intercessió de la Verge Maria.

Info: Arxiprestat de l’Alt Fluvià