Apareixen pintades a la seu del PSC d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Apareixen pintades a la seu del PSC d’Olot

Puede ser una imagen de 1 persona

Apareixen pintades a la seu del PSC d’Olot demanant la llibertat de Pablo Hasél. Des de la formació local s’oposa a qualsevol mena d’atacs intolerables, incívics i totalment fora de lloc. Així ho han manifestat en un comunicat.

Puede ser una imagen de 1 persona

COMUNICAT:

El PSC s’oposa frontalment a qualsevol tipus de violència

En les darreres hores, hem estat testimonis d’atacs intolerables, incívics i totalment fora de lloc.

També víctimes d’actes de vandalisme contra la seu que el nostre grup municipal té al carrer Sant Roc.

Des del PSC Olot, en referència a la convulsa situació que s’està vivint en diferents ciutats del territori i també a Olot, volem manifestar que:

Condemnem tot tipus de violència, sigui quin sigui el seu origen. Res no justifica la violència i el vandalisme que hem vist als carrers de Catalunya aquest darrers 5 dies.

– Donem suport als Mossos d’Esquadra i a les Policies Municipals, així com també a la resta de forces i cossos de seguretat. També mostrem el nostre rebuig a qualsevol agressió o forma de violència de la qual siguin víctimes.

Sempre hem defensat –i ho continuarem fent- el dret a la manifestació pacífica i a la llibertat d’expressió.

Entenem que les autoritats polítiques han de fer costat a la nostra policia, i no entenem com els responsables polítics deixen desemparades a unes autoritats de les quals en són responsables.

Pensem que l’única via possible és la de la reforma, el consens i el diàleg. En aquest sentit, estarem al costat del govern de l’Estat en les propostes de reforma per a la regulació penal dels delictes relacionats amb la llibertat d’expressió, que entenem que s’han de revisar davant de condemnes com les que hem vist en les darreres setmanes.