Aprovat per unanimitat el Pressupost General de la Corporació 2021 a La Vall d’en Bas

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aprovat per unanimitat el Pressupost General de la Corporació 2021 a La Vall d’en Bas

Aquest dimarts 24 de novembre s’ha celebrat el ple ordinari corresponent al mes de novembre. La totalitat dels punts de l’ordre del dia han estat aprovats per unanimitat per tots els representants municipals i la sessió ha estat marcada pel consens i l’entesa entre els dos grups municipals.

El punt més destacat del ple ha estat l’aprovació del Pressupost General de la Corporació per a l’exercici 2021 que, a grans trets, prioritza l’educació, la cultura, el mediambient i la pagesia. També es fa una aposta important per les energies renovables i l’eficiència energètica i la recuperació de camins i l’arranjament de carreteres, així com la participació ciutadana. L’habitatge tindrà un paper destacat, tant pel que fa a l’estudi d’habitatges buits com a les inversions, entre les quals hi ha uns habitatges al nucli de Sant Privat d’en Bas. Pel que fa al PUOSC, els esforços aniran destinats a millores en l’accés a l’entrada del Mallol i Puigpardines i Pocafarina. També hi ha la intenció d’instal·lar plaques solars als locals socials del Veïnat Cirera i les Olletes.
El llistat d’inversions per al 2021 ascendeix a 880.575,65 €.

A destacar també l’aprovació del Pla Local de Joventut 2021-2024 que els propers tres anys té com a objectiu treballar aspectes com l’emancipació, la cohesió social i la mobilitat dels joves dins i fora de la Vall, tal com ha explicat la regidora Anna Bach.

Finalment, l’alcalde Lluís Amat ha recordat que la propera cita seria en l’anomenat Ple dels Infants que, malauradament i atès l’actual context de la Covid-19, no es podria celebrar presencialment i que es posposa a la primavera quan es preveu que la situació pugui haver millorat. El següent ple ordinari se celebrarà el 26 de gener de 2021.

Aquí podeu veure el vídeo del ple d’ahir:

Comparteix-ho amb els teus amics: