Aprovats tots els punts de l’ordre del dia de la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dilluns al vespre s’ha celebrat la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot SAD amb la presència d’una trentena d’accionistes que han representat el 52% del capital total.

Imagen

S’han aprovat tots els punts de l’ordre del dia de la Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot, i el directiu Eudald Morera, també director general de Royalverd, ha rebut la medalla d’honor per la seva tasca i implicació al club en el que ha estat el moment més emotiu d’aquest acte.

Imagen

Joan Agustí, president UE Olot:

“Penso que ha estat un èxit perquè tenim un capital molt dispers, jugadors i tècnics que no són d’Olot. Un 52% és molt positiu, ha estat una junta molt plàcida i s’han aprovat els comptes”

“Hem aconseguit tancar els dos anys del COVID amb positiu i hem presentat un pressupost amb un petit superàvit però hi haurà moltes dificultats per realitzar-lo”

“Hem reflectit que totes les despeses que cauen van relacionades amb federacions, contractes de televisió i lligades a la caiguda de categories. Ara bé, el gruix de socis, patrocinadors i anunciants segueix al costat de la Unió Esportiva Olot i hem de fer el possible per a recompensar-los”

“Després de dues temporades de patiment, la persona més solidària i valenta ha estat l’Eudald Morera. Tot i estar patint, ens ha ajudat cedint les seves instal·lacions per entrenar. És absolut mereixedor de la medalla d’honor i porta el sentiment de tots els directius, jugadors, tècnics i aficionats. Pesa molt més que qualsevol altra medalla”.

Eudald Morera, directiu UE Olot:

“Molt d’orgull i satisfacció per rebre la medalla, crec que tampoc és merescuda. La mereixen els socis, la junta, el president, els patrocinadors i les empreses que fan que l’Olot pugui celebrar cent anys”

“L’agraeixo moltíssim i la portaré amb molta il·lusió i estima, no m’ho esperava”. 

“Tal dia com avui em van detectar un càncer, l’Olot també estava patint a la classificació. Vam compartir moments de dificultats junts i ens conjuràvem mútuament per assolir l’objectiu. L’Olot no ho va poder aconseguir però continua viu i amb molta força i empenta. El meu agraïment a tothom qui m’ha ajudat a viure, això és el que em dóna força”. 

Font i fotos: Oriol Boix / Comunicació UE Olot