Demà primera cursa simultània a Olot, la “Run 4 Càncer”

Comparteix-ho amb els teus amics:

La cursa popular RUN 4 CÀNCER és la primera cursa que es fa a la província de Girona a favor de la lluita contra el càncer organitzada per la Fundació Oncolliga. Aquest esdeveniment esportiu es farà a set llocs diferents de la província: Salt, Palafrugell, La Jonquera, Porqueres/Banyoles, Olot, Planoles i Santa Coloma de Farners, i hi haurà dues modalitats, una cursa de 5 km i una altra de 10 km. Una manera diferent i alhora saludable de recaptar fons per ajudar al malalt de càncer i als seus familiars.

RECORREGUT

REGLAMENT

INSCRIPCIONS

CARTELL

El lloc de sortida per a totes dues curses és l’Espai del Recinte Firal d’Olot a les 10 del matí del diumenge 1 de febrer. La cursa de 5km és oberta a tothom i per a participar a la de 10km cal tenir més de 15 anys. Us podeu inscriure via web a www.oncolligagirona.cat fins el 30 de gener o el mateix dia de la cursa de 2/4 de 9 a 10 del matí.

La RUN 4 CÀNCER és una cursa solidària i l’objectiu és participar, per això es pot fer tant corrent com caminant. Es regalarà una samarreta de la Fundació Oncolliga a tots els inscrits i hi haurà diplomes per als 3 primers classificats de cada cursa. Al final hi haurà un esmorzar per a tothom a càrrec de l’organització.

Podeu trobar el mapa amb els traçats de les dues curses i el full d’inscripció amb el reglament i consells saludables a la web de l’Oncolliga.

El pròxim 1 de febrer la Garrotxa corre per a celebrar el Dia Mundial del Càncer, RUN 4 CÀNCER, no t’ho pots perdre!

Comparteix-ho amb els teus amics: