Aquest any la Flama del Canigó esdevé un homenatge a totes les víctimes i afectats del coronavirus

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Flama del Canigó arribarà com cada any a tots els racons dels Països Catalans, això sí adaptada al context actual provocat per la pandèmia del coronavirus i garantint totes les mesures de seguretat.

Amb el lema “Enguany, encenc la flama per tu”, aquesta tradició vinculada al solstici d’estiu esdevindrà un homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19. Aquest any, la Flama també continuarà sent un record per als presos polítics i exiliats, per reivindicar la defensa dels drets fonamentals, i no quedarà al marge del moment d’emergència social que viu el país.

A les 5 de la tarda, sortida de la Flama del Canigó des de la Vall de Bianya i arribada a Sant Joan les Fonts, al Prat de Can Miquelet pels volts de les 6 de la tarda. Tot seguit, lectura del Manifest i lliurament d’un fanalet de paper encès amb la flama del Canigó als assistents.

A les 10 de la nit, s’insta la ciutadania a encendre una espelma als balcons de totes les cases per retre homenatge a totes les víctimes i els afectats del coronavirus, als serveis essencials, així com als presos i exiliats, i a totes les persones que treballen per mantenir vives les tradicions -com la mateixa Flama-, fins i tot en els moments més difícils.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics: