Aquest any la representació dels PASTORETS del Tura s’estrena el proper dissabte 13 de desembre al Casal Marià

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant dos mesos un grup de 21 residents (de 89 anys de mitjana d’edat) s’han endinsat en s’aventura d’actuar, disposats a assumir nous reptes, ensenyant-nos a tirar endavant, tot demostrant-nos que mai és tard per assolir noves fites, si un s’ho proposa! Al capdavant d’aquesta iniciativa hi ha tot l’equip social de la Residència, el qual s’implica plenament i agraeix sentir-se tan recolzat per la resta de professionals del centre.

IMG_3662

En total han estat unes 25 sessions d’assaigs, que com sempre han superat totes les expectatives, la capacitat d’adaptació, el treball en equip, l’alegria i la implicació. Aquesta vitalitat ha fet que tots hàgim rejovenit del tot!

I seguint la iniciativa de l’any passat intentàrem presentar a un messies de carn i ossos. I ja us avancem, com a exclusiva, que aquest any procurarem que el debutant de “nen Jesús” sigui la filla de la cuinera de la casa, la Paula, de poc més de 3 mesos d’edat.

Aquest any la representació dels PASTORETS del Tura s’estrena el dissabte vinent 13 de desembre al Casal Marià – 16:30 h