Aquest any, un Carnaval virtual a Sant Joan les Fonts!

Comparteix-ho amb els teus amics:

Sant Joan les Fonts tindrà carnaval aquest any tot i que s’adaptarà a l’actual situació i serà una edició ‘confinada’ que es viurà a les xarxes socials.

Els participants hauran de penjar una foto disfressats a Instagram i etiquetar el compte de l’Ajuntament (@santjoanlesfonts), el del Pis 9 (@pis9areadejoventut) i de l’Escola Municipal de Belles Arts (@escola_belles_arts). Hi haurà dues categories: unitat familiar o grup bombolla i la categoria individual.

Hi haurà un jurat format per persones de diferents entitats vinculades amb el món del Carnaval: un membre de la Santjoanenca, un membre dels S’tokats, la dinamitzadora de l’escola de Belles Arts i el Rei i Reina del Carnaval Infantil 2020. Es valorarà la originalitat i la complicitat de la disfressa i l’escenografia i la composició de la imatge.

Les imatges es podran penjar del 8 al 14 de febrer fins a les 2 del migdia. La reunió del jurat serà a les 7 del vespre del dia 14 i a les 8 es publicaran els guanyadors.

Els premis per a les unitats familiars o grups bombolla seran unes corones de carnaval, un vermut per a tots els participants al Bar la Piscina de Sant Joan les Fonts i una classe gratuïta a l’Escola Municipal de Belles Arts. En el cas dels individuals hi haurà corona de Rei i Reina del Carnaval, un vermut per a dues persones al bar restaurant 9 Falguera i una classe gratuïta a l’Escola Municipal de Belles Arts.

Una altra de les novetats és que aquest any la celebració es farà en la data que marca el calendari que és Carnaval (just abans de la Setmana Santa) i no dues setmanes després, que era la tradició ja a Sant Joan les Fonts. Precisament, el Carnaval 2020 va ser una de els últimes activitats que es va poder fer abans del tancament i la declaració de l’Estat d’Alarma relacionat amb la pandèmia.

Info: Ajunt. Sant Joan les Fonts