Aquest cap de setmana Festa del Roser de Sant Joan les Fonts

Comparteix-ho amb els teus amics:

29 i 30 d’abril a Sant Joan les Fonts

La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts, les entitats del municipi i l’Ajuntament presenten enguany una Festa del Roser amb actes ben diversos i per a tothom:

Aportant el toc esportiu, la jornada de dissabte s’iniciarà amb el 3r Torneig de Pàdel de la Festa del Roser; durant el matí s’obrirà la III Exposició de Playmobil, ubicada al Molí Fondo, que atreurà un gran nombre de visitants d’arreu de Catalunya durant tot el cap de setmana. El mateix dissabte al matí, tindrà lloc la presentació oficial de la remodelació de les oficines municipals mitjançant portes obertes, on es mostrarà a tothom que vulgui les millores realitzades a les dependències de l’Ajuntament. La tarda del dissabte començarà amb la festa infantil i els inflables a la Rectoria, i seguirà amb teatre al Centre Sociocultural a càrrec de la Cia. local Tres Colades i la seva comèdia “Bojos pel diamant”. Seguidament, a la sala d’exposicions de l’Escola de Belles Arts, s’entregaran els premis al concurs de Pintura Jove, celebrant el 39è aniversari del l’escola. Al vespre, i per arrodonir la diada, tindrà lloc el Gran Ball amb Miquel del Roig, Hotel Cochambre i Dj Sek al Pavelló del Club Poliesportiu Santjoanenc, les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Diumenge s’iniciarà amb l’exposició de Playmobil a la Rectoria i seguirà amb la tradiconal ofrena a la Mare de Déu del Roser i la Missa Solemne a l’Església Parroquial de Sant Joan les Fonts. Un cop finalitzada la missa els carrers s’ompliran de gent per gaudir de la cercavila i el ball dels gegants i la faràndula a la Plaça Major. A la tarda la Cobla Rossinyolets ambientarà la Plaça Major amb les tradicionals sardanes. I finalment, el darrer acte programat, l’espectacle d’humor de Quim Masferrer “Temps”, una brillant sàtira d’aquest famós humorista i presentador català que omplirà de rialles el Pavelló del Club Poliesportiu, les entrades tenen un preu de 10€ i es poden adquirir a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts.

Tots els actes són gratuïts per als santjoanencs i santjoanenques.