Aquest cap de setmana Sant Feliu de Pallerols està de festa major

Comparteix-ho amb els teus amics:

La Festa Major de Sant Feliu de Pallerols tindrà lloc els dies 7, 8, 9 i 10 de juny 2019

Sant Feliu de Pallerols – Encetarem la Festa divendres dia 7 de juny, amb un pregó espectacle a càrrec de la companyia de dansa, ball i performance de Girona, DC Company i seguidament començarà la primera nit de ball en la que tindrem el ja més que tradicional sopar de germanor, i després, gaudirem del grup de versions l’Eskerda, que tocaran cançons per a tots els públics, per als més joves, o també per els que sou una mica més grans i amb ganes de festa. La cirereta del pastís la posarà DJ Georg Fotolove, que portarà a terme un gran espectacle musical i punxarà música fins la matinada!

Dissabte dia 8 de juny, arriba la nit forta, ja que podrem escoltar en directe, a la Xaranga Damm-er i a DOCTOR PRATS, un dels grups de música catalana de referència en aquests moments, que ens permetran escoltar i ballar grans hits seus com “Caminem lluny” o “Ara!”.

I, finalment, diumenge dia 9 de juny gaudirem de les cançons pels joves d’esperit gràcies a l’orquestra Girasol.

Tots els concerts es faran a l’aparcament del Soler, davant de la Biblioteca municipal.

Pel que fa a l’abonament, aquest any tindrà un preu de 25,00 € per persona. Inclourà tots els actes que ha organitzat la comissió de festes, és a dir,
– El sopar, el posterior concert de l’Eskerda i la sessió de Georg Fotolove de divendres.
– El concert de la Xaranga Damm-er i DOCTOR PRATS del dissabte.
– El concert de l’Orquestra Girasol i el piscolabis del diumenge al vespre.
La Comissió de Festes passarà casa per casa a partir del 27 de maig, però també podreu comprar abonaments a l’oficina OAC de l’Ajuntament i a la Biblioteca municipal “Josep M. de Garganta”.

Per a qui prefereixi no comprar abonament, el preu de les entrades serà el següent:
• DIVENDRES: 18,00 € sopar + ball (els menors de 5 a 13 anys, sopar 10,00 €) o bé 5,00 € concert de l’Eskerda + Georg Fotolove.
• DISSABTE: 15,00 € concert DOCTOR PRATS + Xaranga Damm, (menors de 5 a 13 anys el preu serà de 6,00 €)
• DIUMENGE: 8,00 € concert Orquestra Girasol + refrigeri i ball.

Gaudiu molt de la nostra FESTA MAJOR, i sobretot participeu-hi! Ja sigui anant a veure a la nostra estimada faràndula, els Gegants, Cavallets i Mulassa, o ballant sardanes, o sortint a passejar, o fent una cervesa un dia de concert, o venint a sopar o a la paltrucada…, però això sí, si voleu gaudir-ne en la seva totalitat, compreu l’abonament!

Aprofitem també dir-vos que, tothom que tingui ganes d’ajudar a tirar la festa endavant, de fer poble, i de col·laborar amb la festa, està més que convidat a formar part de la Comissió de festes, estaran encantats de veure cares noves darrere els actes, les barres i a les reunions!

I com no, també volem agrair a tots els col·laboradors que cada any ajudeu a tirar endavant la festa, ja que amb el vostre suport esteu contribuint a donar forma a aquest programa. Sense la vostra ajuda no seria possible, així que MOLTES GRÀCIES.

Us desitgem a tots, una molt bona Festa Major de Sant Feliu de Pallerols!

Hi esteu tots convidats!!!

VEURE TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ

ARXIU VÍDEO: