Aquest cap de setmana tindrà lloc el primer el Torneig dels Volcans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres i dissabte tindrà lloc el Torneig dels Volcans, un campionat de bàsquet de categories de formació que vol fer del bàsquet un dels protagonistes d’aquetes Festes de Nadal.

El torneig tindrà lloc els dies 27 i 28 de desembre, està organitzat pel Bàsquet Escola Pia i el Club Bàsquet Olot i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Olot.

El torneig constarà de la manera següent:

– 27 de desembre: Categoria Cadet Femení i Cadet Masculí
– 28 de desembre: Categoria Infantil Femení i Infantil Masculí

L’objectiu d’aquesta primera edició és instaurar un bon precedent i fonaments perquè el torneig pugui tenir continuïtat en els anys posteriors. Aquest any, el projecte s’inicia amb un nombre d’equips ambiciós: 6 per categoria i en una 8.

Comptarà amb equips d’alt nivell d’àmbit gironí i català. En total hi haurà representació de 12 comarques, repartides entre la demarcació de Girona i Barcelona equitativament. Entre tots ells podem destacar la participació de 2 equips que la temporada anterior es van proclamar campions provincials i la presència d’un equip Preferent, el qual té a la seva plantilla una selecció catalana i diferents seleccions gironines de la seva respectiva categoria. A més, també tenim la participació dos dels clubs amb millor planter de Catalunya, l’Uni-GEIEG que hi participa amb 3 equips i el Joventut de Badalona.

Com a novetat, el torneig comptarà amb la participació de la Unió Esportiva Olot, el qual està integrat per jugadores dels dos equips organitzadors i de la ciutat: el Club Bàsquet Olot i l’Escola Pia Olot. Aquests, per primera vegada en dècades, uniran forces per donar la millor imatge possible en nom de la ciutat dins la competició.

La competició comptarà amb una fase de grups que es disputarà durant el matí i la fase d’eliminatòries que es jugarà a la tarda. Les dues seus de joc seran el pavelló Municipal d’Esports d’Olot i el pavelló Germà Solà de l’Escola Pia.