Aquest cap de setmana torna un any més el Firestoc, a Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest cap de setmana, 31 de gener i 1 de febrer de 2015, se celebrarà la 18a edició del Firestoc, a Banyoles. Com cada any en el període de rebaixes d’hivern, el pavelló de la Draga hi podreu trobar tot tipus de productes al millor preu oferts per comerciants de Banyoles i de les comarques gironines.

Els visitants podran gaudir, durant aquests dos dies de les 10 del matí a 2/4 de 9 del vespre, de diferents productes i ofertes que ofereixen 40 expositors, que omplen 50 espais o estands. Així doncs, s’incrementa lleugerament respecte l’any passat, tant en nombre d’expositors com d’espais. Els articles principals són els de la moda de vestir però també es podrà trobar calçat, complements, llar, alimentació i esport…. A més, els visitants disposaran d’entrada i aparcament gratuïts, i servei de bar.

00130012015 banyoles

A més, aquest any, qui compri al Firestoc podrà participar en el sorteig de 10 targetes comerç per valor de 25 € a bescanviar a qualsevol botiga adherida a la targeta comerç de l’Associació Banyoles Comerç i Turisme. Per participar-hi només cal omplir una butlleta i dipositar-la a l’urna situada a l’estand de l’Ajuntament de Banyoles, per cada número entregat es regalarà un tiquet regal de 30 minuts d’aparcament gratuït a la zona blava de Banyoles.

18 anys de Firestoc

Firestoc és una fira comercial que es caracteritza per les ofertes i descomptes en els preus dels productes que s’hi venen. Des dels seus inicis, ara fa 18 anys, s’organitza durant les rebaixes d’hivern. Amb aquests 18 anys d’història, la Fira s’ha consolidat. Així doncs, any rere any rep més afluència de visitants i compradors. Aquests, principalment, són de Banyoles i del Pla de l’Estany, però també s’hi desplaça molta gent de les comarques veïnes com la Garrotxa, el Gironès, l’Alt Empordà, el Baix Empordà…

Comparteix-ho amb els teus amics: