Aquest dijous comença un nou cicle a la plaça Campdenmàs, “A les places en família!”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Per seguir dinamitzant el centre d’Olot, un any més Dinàmig es coordina amb l’IMCO per poder proporcionar oferta cultural de qualitat al llarg de tot l’estiu.

Quan s’està a punt d’acabar el Circ a la plaça, comença el cicle A les places en família! Tres propostes a tres places diferents del centre de la ciutat, tres dijous de finals de juliol principis d’agost.

S’inicia el cicle el 18 de juliol amb l’espectacle Asteroid a la plaça Campdenmàs. Un asteroid ha caigut al mig de la plaça, tres personatges investigaran aquest meteorit amb un particular humor absurd. Aquesta és una producció dirigida per l’olotí Toti Toronell que combina els titelles i els actors reals amb l’objectiu d’aconseguir un impacte sorprenent i transformador a l’espai públic. Un espectacle de la companyia Campi Qui Pugui Produccions. En cas de pluja, es farà al Pavelló Firal.

Asteroid

El 25 de juliol podrem gaudir de l’espectacle Sin remite de Jean Philippe Kikolas a la plaça Pia Almoina. Un personatge nostàlgic que ens introduirà al seu món particular i al seu ofici de carter a partir de l’humor gestual, gags visuals, manipulació d’objectes, malabars i escala lliure. Unes tècniques que ens portaran a un final esperpèntic i inesperat. Un espectacle inspirat en el còmic francès Jacques Tati.

Sin remite

El cicle de A les places en família! es tancarà l’1 d’agost amb l’espectacle Back2Classics de Planeta Trampolí. Vinils, tocadiscos, llit elàstic i moltes ganes de saltar. Un personatge, creient que està sol a la seva habitació, gaudeix de la seva soledat perdent la vergonya, lliurant-se al ritme, a l’acció i a l’emoció.

Back2classics