Aquest dilluns es mantindrà el mercat setmanal d’Olot de productes frescos, però no de roba i complements

Comparteix-ho amb els teus amics:

Seguint indicacions de la Generalitat, aquest dilluns es mantindrà el mercat de productes frescos, però no de roba i complements

L’Ajuntament d’Olot va activar el cap de setmana passat el protocol seguint les recomanacions rebudes per la Generalitat de Catalunya per evitar al màxim les aglomeracions i promoure la prevenció de contagis del coronavirus. L’equip de govern es va reunir per avaluar la situació, establir mecanismes de prevenció de contagis i planificar l’organització dels serveis en funció de l’evolució en els contagis de SARS-CoV-2, seguint les directrius dels departaments de Salut i Agricultura de la Generalitat.

Fruit de les recomanacions, es va decidir mantenir la continuïtat del mercat setmanal del dilluns de productes frescos fins a nova ordre i suspendre, com a mesura preventiva, el mercat setmanal dels dilluns 16 i 23 de març pel que fa a la resta de productes per complir amb la obligació imposada per la Generalitat de Catalunya de garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, sempre que es compleixin les mesures de distanciament social aprovades pel #COVID19. Per tant, aquest dilluns -com va passar dilluns passar- al Firal s’hi trobaran les parades d’alimentació però no les de roba i complements del Firalet.

Al costat d’aquestes mesures preventives, l’Ajuntament d’Olot insisteix en què se segueixi la informació dels canals oficials per evitar difondre informacions falses o no contrastades.

Info: Ajunt. Olot