Aquest dissabte arrenca a la Vall un cicle que durant una setmana tindrà a la dona com a protagonista

Comparteix-ho amb els teus amics:

Amb motiu de la Dia Internacional de la Dona, l’ajuntament de la Vall d’en Bas ha preparat un cicle dedicat al feminisme que tindrà lloc els dies 7, 12 i 13 de març a Can Trona.

La primera activitat d’aquest cicle tindrà lloc el dia 7, a a les 7 de la tarda, amb la representació de l’obra ‘Els monòlegs de la vagina’ a càrrec de la companyia Les Inconyables. La taquilla serà inversa i podeu reservar entrada enviant un correu electrònic a cantrona@vallbas.cat.

Monòlegs de la Vagina

El dia 12, a les 7 de la tarda, tindrà lloc la segona activitat. Es tracta d’una xerrada titulada ‘Aprenent a ser cícliques’ de la mà de la psicòloga en educació i salut sexual, Sílvia Salvia.

Xerrada Aprenent a ser cícliques Can Trona

El punt final a aquest cicle, el posarà la projecció d’un documental titulat ‘Single (Out)’ de les directores Mariona Guiu i Ariadna Relea que, després del passi, seran presents a la sala per conversar i debatre amb els assistents sobre l’estigma de les dones solteres. Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle 12 mirades feministes organitzat pel Consorci d’Acció Social de la Garrotxa. Serà a 2/4 de 8 del vespre.

Singled out

A més, fins al 17 d’abril, a Can Trona, podreu visitar l’exposició ‘Soror, germana’ de l’artista Pepa Ràfols, coneguda a les xarxes com a @pepajade.