Aquest dissabte arriba el 25è Trofeu Raül Ramos

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dissabte 1 de desembre de 2018 se celebrarà la 25a edició del Trofeu Raül Ramos, que forma part del Circuit DS-Girosona, aquesta competició se celebra a la piscina de competició del Club Natació Olot.

Aquest memorial, que recorda la figura de qui durant molts anys va ésser l’entrenador de natació del club de la Garrotxa, s’ha convertit en un referent a casa nostra per la seva organització i pel nivell dels esportistes que hi participen.

El Raül Ramos ha anat canviant de programa i de format en el transcurs dels anys, essent el darrer canvi el de l’any 2007. Des d’aleshores s’ha limitat la participació a nedadors de categoria infantil i superior (fins llavors també hi participaven els alevins) i s’ha desdoblat la competició en sessió de matí i de tarda, i amb format d’eliminatòries i finals. A més, s’ha intentat augmentar el nivell del trofeu contactant any rere any amb alguns dels millors nedadors i clubs de Catalunya i d’Espanya.

El Memorial Raül Ramos és la primera prova del Circuit DS-Girosona de Natació. El Circuit acull clubs del territori i permet als esportistes locals mesurar les seves forces amb nedadors de prestigi vinguts, principalment, d’arreu de Catalunya i d’Espanya. Les proves més emblemàtiques i tradicionals dels clubs que integren el Circuit han estat les escollides per completar un calendari de quatre dates, el Trofeu Raül Ramos a Olot, el Trofeu Tresserras a Banyoles, el Trofeu del Mercat del Ram a Vic i el Trofeu Ciutat de Girona.

Per part local, el trofeu és una de les competicions més importants de la temporada, ja que, al valor competitiu, s’hi afegeix el valor extra de ser la “nostra competició”, i ningú no vol fallar. A banda d’un extraordinari ambient de competició, cada any al Raül Ramos s’hi respira, també, un gran esperit d’equip.

Info: CNO

Comparteix-ho amb els teus amics: