Aquest dissabte, Carnestoltes popular d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 8 de març tindrà lloc el Carnestoltes popular a Olot. Enguany, se celebrarà a la Sala Torín, a partir de les 23.30 i fins a altes hores de la matinada. El coorganitzarem l’associació cultural Greda Garrotxa i Arran Garrotxa.

És el cinquè any que s’impulsa aquesta iniciativa que pretén ser una alternativa a l’actual model d’oci nocturn a la ciutat, sovint en mans privades que desvirtuen el veritable sentit popular del Carnestoltes. Després de diversos anys de celebrar-lo al carrer, i davant dels constants impediments que ens ha posat l’actual equip de govern, aquest any tindrà lloc a la Sala Torín. Tot i aquest canvi a un espai interior es pretén mantenir l’esperit festiu i reivindicatiu de sempre: begudes de la terra a preus populars, la crema del rei carnestoltes escollit entre tots els olotins i PD Amic del Poble. A més, com a novetat, hi haurà música en viu per donar ressò a grups de la comarca, Previo M.C i la Greda Street Band.

Les entrades, limitades per qüestions d’aforament, ja es poden adquirir de forma anticipada al Teatre Municipal d’Olot i a Can Trinxeria pel preu de 2 euros. Estalvieu-vos les cues i no us en quedeu sense!

BgIiTZ4CIAA69jP

Comparteix-ho amb els teus amics: