Aquest dissabte es farà un acte de reconeixement al Club Tennis Taula Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament d’Olot rebrà aquest dissabte als jugadors, tècnics i junta del Club Tennis Taula Olot en acte que començarà a 2/4 d’1h del migdia.

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Olot acollirà aquest dissabte l’acte de reconeixement al Club Tennis Taula Olot. A partir de 2/4 d’1h del migdia s’iniciarà la recepció al club olotí pels resultats aconseguits aquesta temporada.

El Club Tennis Taula Olot – Ammerländer ha acabat una temporada d’èxits. Després de liderar el seu grup de Primera Estatal, l’equip olotí ha superat la promoció d’ascens que els ha situat, a la segona màxima categoria estatal. D’aquesta manera, el CTTO-Ammerländer és equip de Divisió d’Honor per primera vegada en els 34 anys d’història.

L’equip de 2a nacional ha estat campió en la seva categoria, i ha assolit l’ ascens a Primera Nacional mentre que els veterans també han pujat al graó més alt del podi en els Campionats d’Espanya. Per tant, molt d’èxits per una impressionant temporada que l’Ajuntament d’Olot vol reconèixer aquest proper dissabte 22 de juliol.

L’Ajuntament d’Olot convida a tots els olotins i olotines a assistir a la recepció al Club Tennis Taula i donar suport als esportistes, al cos tècnic i la junta pels títols aconseguits.

Info: Ajunt. Olot
Foto: Club Tennis Taula Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: