Aquest dissabte gran final al firal d’Olot del Campionat d’escacs per equips entre escoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Les escoles Castellroc, Les Escomes, Pia, Cor de Maria, Pla de Dalt, Morrot i Petit Plaço es classifiquen per a la final a VUIT del Campionat entre Escoles.

El passat dissabte va continuar el Campionat per Equips entre Escoles, organitzat pel Club Escacs Olot i que aplega els alumnes de les escoles on s’imparteixen classes d’escacs en horari escolar i també com a activitat extraescolar. En total seran uns 300 nens i nenes de 3r i 4t de primària que intervindran en el torneig i que s’iniciaran en la competició de la mà dels monitors que els imparteixen les primeres lliçons d’escacs.

En el marc de la cloenda de les classes d’escacs, que se celebrarà el proper dissabte 25 de maig, a partir de les 9 del matí al Firal d’Olot, es disputarà la Gran Final a Vuit entre les escoles enunciades al titular. Els equips que participaran són: L’ENROC DE CASTELLROC (Castellroc) amb 16 punts, ELS CRACKS I MAT (Les Escomes) amb 15 punts, LOS REYES D’AJEDREZ (Pia) amb 14,5 punts, ELS MINI MAGNUS (Cor de Maria) amb 14,5 punts, ESCAQUERS (Pla de Dalt 4a) amb 14 punts, ELS LLUDRIGUES (Morrot) amb 13,5 punts, els JAQUE MATE (Petit Plaço) amb 13,5 punts i ELS REIS DEL TAULER (Pla de Dalt 4tb) amb 13 punts.

A més de la Final a Vuit, hi haurà simultànies, partides a cegues, escacs inquiets, etc. per a tots els alumnes que han assistit a les classes a les escoles i també per a totes aquelles persones simpatitzants que vulguin participar en la festa.

Al final, es farà la tradicional entrega de trofeus i medalles als participants gràcies a la participació de l’Ajuntament d’Olot.

Divuit equips formats per alumnes d’escoles d’Olot i d’altres poblacions de la comarca han participat en aquest torneig que ha aplegat uns vuitanta-cinc nens i nenes. Les escoles participants són les següents: d’Olot, Bisaroques, Cor de Maria, Escola Pia, Malagrida, Morrot, Petit Plaço, Pla de Dalt i Sant Roc; de Montagut, Mont Cós; de Sant Jaume de Llierca, Les EscomesCastelroc de Castellfollit de la Roca, Montpalau d’Argelaguer i de Sant Joan les Fonts, Castanyer.

Tal com s’apunta més amunt, a més de la Final a Vuit, hi haurà simultànies, partides a cegues, escacs inquiets, etc.; per a tots els alumnes que han assistit a les classes a les escoles i també per a totes aquelles persones simpatitzants que vulguin participar en la festa. Al final, es farà la tradicional entrega de trofeus i medalles amb un representant de l’Ajuntament d’Olot als participants (quan s’acabi el gran final, +/- a les 12 hores).

Comparteix-ho amb els teus amics: