Aquest dissabte, gran final de la Copa Catalana Absoluta de natació

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte 14 de febrer de 2015, el Club Natació Olot serà la seu d’una competició important de natació, la final de la Copa Catalana Absoluta de segona divisió, en què l’equip de natació del CNO hi prendrà part. Els millors nedadors dels deu clubs convocats entre els quals hi participen a part del CN Olot, el CN Badalona, el CN Banyoles, el CN Vic-ETB, el CN Lleida, el CN Barcelona, el CN Calella, el CN Sant Feliu, l’Unio Esportiva Horta i el CN Tortosa s’esforçaran al màxim per assolir la millor classificació per punts possible i, per tant, l’ascens a la primera divisió.

Només pujaran els dos primers classificats, mentre que els dos últims baixaran de categoria. La resta, es mantindrà. Hi haurà sessions al matí (de 10 a 13 hores) i a la tarda (de 16 a 19 hores), i en acabar la competició es lliuraran els trofeus als guanyadors.

Sens dubte, es tracta d’una excel·lent oportunitat per gaudir d’una jornada de natació de gran nivell que cap bon aficionat a aquest esport s’hauria de perdre.

natacio