Aquest dissabte i diumenge: Festa Major de Begudà

Comparteix-ho amb els teus amics:

El tret de sortida de la Festa Major de Begudà serà el dissabte 29, a les 5 de la tarda, amb el tradicional partit de futbol de solters contra casats.

A la mateixa hora també es fan jocs infantils amb castells inflables i un taller de papiroflèxia a càrrec de “Joan Paper”. Seguidament hi haurà l’actuació del grup Timbaler Dum Dum Dum de Sant Joan les Fonts i berenar per a tothom.

A les 9 del vespre es fa el sopar popular al Centre Sociocultural de Begudà, l’aforament és limitat i per tant tots els que hi vulguin participar cal que s’inscriguin abans del dijous 27 de juliol al Bar les Escoles de Begudà. El sopar té un preu de 15€ i 8€ per al menú infantil (fins a 10 anys), el menú està compost per productes de la terra i productors locals.

Un cop finalitzat el sopar, es farà la presentació del llibret commemoratiu dels 900 anys de la consagració de l’Església de Santa Eulàlia. I finalment, a les 11 de la nit, hi haurà la proclamació de l’hereu i la pubilla juntament amb el ball del conjunt “Què tal!”

El diumenge 30 a les 10:30h del migdia, hi haurà la Missa concelebrada pel Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo. A continuació es farà entrega del llibret commemoratiu dels 900 anys de la consagració de l’Església de Santa Eulàlia i ballarà la faràndula (els cap-grossos de Begudà, en Cosme i l’Eulàlia, i els gegants de Sant Joan les Fonts, en Joan i la Roser). Al finalitzar l’actuació hi haurà vermut per a tothom!

El mateix diumenge a les 5 de la tarda, es farà l’audició de sardanes amb la cobla Principal de Banyoles, patrocinat per SYSFEED, a la mateixa hora tindrà lloc la festa de l’escuma i tot seguit, a les 7 de la tarda, hi haurà l’espectacle de fi de festa amb el grup de playback de Sant Joan les Fonts “Surti com Surti”.

Comparteix-ho amb els teus amics: