Aquest dissabte s’inaugura l’exposició de Mohammed Er-Rabehy, “CRUÏLLES”

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest dissabte s’inaugura l’exposició de Mohammed Er-Rabehy, “CRUÏLLES”

Aquest dissabte dia 21 de setembre, a les 12 del migdia, a la sala 15 del Museu de la Garrotxa, tindrà lloc la inauguració de l’exposició CRUÏLLES, amb pintures de Mohammed Er Rabehy.

L’obra pictòrica de Mohammed Er-Rabehy s’inspira alhora en el paisatge volcànic d’adopció i l’aridesa desèrtica del seu lloc d’origen. Nascut al Marroc fa 28 anys i ara establert a Olot, és un artista visual a qui li interessa especialment reflectir la natura. La seva paleta de colors i textures està fortament inspirada en el sòl volcànic i les roques. Una altra influència destacable ve marcada pel seu lloc d’origen: la pols, la sorra, la terra de les zones àrides del seu país i l’energia del desert.

Malgrat haver exposat en diferents sales, és la primera vegada que aquest jove olotí exposa al Museu de la Garrotxa. La seva pintura reflecteix la barreja de cultures entre les terres d’origen i les d’acollida. El contrast entre les terres del Marroc, amb colors més ocres i sorrencs, i les terres volcàniques de la Garrotxa, més cremades i vermelloses.

La inauguració comptarà amb les intervencions de l’escultora, Rosa Serra; Laila El Gamouchi; l’alcalde d’Olot, Josep Berga (o la persona en qui delegui), i el mateix autor.