Aquest dissabte s’instal·larà a Olot una “Bústia groga” per enviar missatges de suport als presos i preses polítics catalans

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant el matí de dissabte vinent dia 22 de desembre, l’ANC d’Olot tindrà instal·lada una “Bústia groga” davant dels jardinets de Sant Esteve de la capital garrotxina, per impulsar que tothom qui ho desitgi pugui fer arribar de la manera més directa el seu missatge escrit de suport als presos i preses polítics catalans en aquestes dates tan assenyalades.

La iniciativa preveu tenir-ho tot preparat i a disposició: les postals grogues en cadascun dels quatre models editats, els sobres amb les adreces ja escrites, i els corresponents segells, perquè només calgui escollir destinatari o destinatària i escriure-hi les paraules que entraran a Lledoners, Puig de les Basses i Mas d’Enric. Així mateix, l’entitat s’ocuparà de gestionar-ne l’enviament.

Cap excusa val, doncs, per deixar de fer aquest gest solidari que serà, sens dubte, escalf i suport per a nou persones que volent defensar la democràcia estan retingudes des de fa tants i tants mesos en espera de judici.

Foto: Els 4 models de “Postal groga” amb els que ANC Olot vol fer arribar l’escalf dels ciutadans als presos i preses polítics catalans aquest Nadal.