Aquest dissabte Sismoday a Olot: dansa en espais singulars i La Veronal

Comparteix-ho amb els teus amics:

El moviment segueix sacsejant Olot! El Sismògraf, festival estratègic de la dansa a Catalunya, us presenta aquest dissabte 3 d’octubre

Els sites urbans programats en diferents indrets al centre de la ciutat. S’hi podrà veure Las horas del sacrificio de Juan Carlos Lérida a la Plaça de Braus, la quarta peça d’un projecte inspirat en la simbologia del número 12 i el recorregut de Jesucrist des de l’Últim Sopar fins a la Resurrecció; la instal·lació coreogràfica Ívides d’Ívida Cynara al claustre del Carme per connectar màgia, natura i essencialitat.; The Beauty of it d’Ángel Duran al Pati de l’Hospici i Blue Monday d’Agnés Sales i Héctor Plaza a la Plaça Pia Almoina. A més, també hi haurà una xerrada-performance de Maria de Marias i Andrew Colquhou sobre el seu projecte, Un entorn, un mitjà, un món: una certa contemporaneïtat, a la Sala d’actes del Museu de La Garrotxa.

Al vespre, el Teatre Principal acollirà Pasionaria de La Veronal (que ja s’havia programat en aquesta data com a Rèplica) i, tot seguit, al Passeig d’en Blay es podrà veure l’internacional Immortels-Le Nid de la companyia AdHok.