Aquest dissabte torna la 3a edició del festival Arròs & Roll, el festival on la paella i el Rock and Roll són els protagonistes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Arriba la 3a edició de l’Arròs & Roll, el festival on la paella i el Rock and Roll són els protagonistes!!

El proper dissabte 6 de juliol, l’Associació Musical Despentinats celebrarà la tercera edició de la festa a les Fonts de Sant Roc.

Aquest any es consolida de manera més ferma i comptarà amb un total de 9 bandes de diferents estils dintre del rock alternatiu. A les 12 h començarà amb el concert-vermut a càrrec del duet garrotxí Trave Cigar Box & Mr Praiets, on l’artista garrotxí Trave s’acomiadarà temporalment dels escenaris.

A les 14 h hi haurà l’arrossada popular. El preu del menú és de 10 € els adults i 5 € els nens, i els tiquets es poden adquirir al bar l’Amagat i Allen Dards d’Olot, o el mateix dia a les Fonts. El menú inclou amanida, paella, pa, vi i postres. Hi haurà opció vegetariana.

Després del dinar començaran les actuacions musicals. Aquest any es compta amb les bandes garrotxines Indeseables i Puss de Punk; de la província de Girona Mercenarios 77, Illinoise, TCN i Potencia Tóxica; Revenja des de Barcelona i Kristalmina des de Castelló.

L’activitat és gratuïta i apte per a tots els públics, a més durant tot el dia hi haurà barra amb preus populars.

Info: Associació Despentinats