Aquest dissabte tornen els Premis Salvador Reixach amb novetats

Comparteix-ho amb els teus amics:

Lliurament dels XVI Premis Salvador Reixach. Per primer cop agrupen treballs de Batxillerat i Projectes de Cicles.

Enguany, els Premis Salvador Reixach, com també properament serà el cas dels Premis Jordi Pujiula, presenten una important novetat, pionera com a iniciativa arreu de Catalunya. Per primer cop concorreran a uns mateixos premis (els Salvador Reixach i els Jordi Pujiula) els alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius.

Als premis Salvador Reixach, que compten amb els àmbits comarcal, social i humanitat-disseny, hi concorren 37 treballs; 28 de Batxillerat i 9 Projectes Finals de Cicles Formatius. Els jurats estan formats per 25 persones entre professionals, tècnics i professors.

En aquesta edició cal destacar la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge, així com la participació de col·laboradors i patrocinadors per a cadascun dels treballs guanyadors.

Els premis es lliuraran el proper dissabte dia 1 d’octubre, a les 6 de la tarda al Santuari dels Arcs de Santa Pau, i estan organitzats pel Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca (PEHOC), que ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Santa Pau i de l’Ajuntament d’Olot. L’acte és obert a tothom i comptarà amb actuacions per part d’alumnes de l’Escola de Música d’Olot.