Aquest dissabte, VIII Marató de massatges a Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper 4 d’Octubre, INTEGRA Associació de discapacitats intel·lectuals organitzarà la VIII Marató de massatges destinada a recollir diners per poder dur a terme l’activitat d’hipoteràpia i equitació adaptada. Ja fa molts anys que en els nostres centres utilitzem el cavall com a eina terapèutica, per aconseguir beneficis, per augmentar autoestima, millorar les relacions, augmentar l’estat de relaxació, reforçar conductes positives, potenciar l’exercici físic, etc… amb cada persona es crea un pla de treball a on es defineixen diferents objectius per assolir-los a través del joc i exercicis específics.

Enguany de 10 del matí a 8 del vespre a Consultes Externes de l’Hospital d’Olot, la gent es podrà fer un massatge de 15 minuts al preu de 10 euros. Es tracta d’un massatge solidari, ja que els diners recaptats seran destinats a l’activitat d’ hipoteràpia. Comptem amb la col·laboració de fisioterapeutes i massatgistes voluntaris que s’han ofert per donar un cop de mà a la marató. Els massatges seran fets dins de boxs tancats per garantir la privacitat.

Des de l’any passat aquesta activitat va viure un canvi important. Vàrem passar a tenir dos cavalls en el nostre propi centre i això ens ha suposat un salt qualitatiu, ja que hem passat a disposar i gaudir diàriament dels cavalls. Amb tot, s’ha necessitat adaptar espais i habilitar unes zones per poder fer el treball d’ hipoteràpia, formar l’equip de professionals per tal d’aprofitar al màxim els beneficis dels cavalls. Els diners recollits de la marató ens ajudaran a pagar el manteniment i el material per fer l’activitat.

CartellINTEGRA