Aquest dissabte Xavier Sala-i-Martín conversa amb Joan Soler

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un economista i un missioner. El món global i el món local. El punt de trobada? Olot. I és que l’aniversari dels 10 anys de la Fundació Umbele se celebrarà a la capital de la Garrotxa el dissabte 12 de juliol a les 6 de la tarda, a la sala Torín. L’acte consistirà en un col·loqui entre l’economista Xavier Sala-i-Martín, fundador de l’entitat, i tres missioners que gestionen directament projectes de la Fundació, un dels quals és el mossèn olotí Joan Soler.

xavier-sala-i-martin

La Fundació Umbele té per objectiu ajudar directament els ciutadans més pobres de l’Àfrica, especialment les dones, a través d’una xarxa de missioners, que són els qui coneixen de primera mà les necessitats del territori. En concret, Umbele pretén que els mateixos habitants puguin emprendre projectes que els permetin sobreviure i viure amb el seu esforç.

Per assistir a l’acte, caldrà fer una aportació de 10 euros que es destinaran, íntegrament, a finançar projectes de la Fundació Umbele. Aquesta contribució permetrà l’accés a l’acte fins a omplir l’aforament limitat per l’espai. L’adquisició es pot fer a través del web salatorin.olot.cat i de les taquilles del Teatre Principal i de Can Trincheria.