Aquest diumenge al matí s’inauguraran els nous vestidors de l’Estadi municipal

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge al matí s’inauguraran els nous vestidors de l’Estadi municipal, un primer pas de l’avantprojecte global d’ampliació i millora de l’estadi municipal, redactat pel despatx de Vayreda Arquitectes. En concret, l’obra executada fins ara correspon a les fases 1.1 i 1.2 (edificació i instal·lacions) d’un edifici situat darrera la tribuna de l’estadi actual, contigu a l’edifici del Parc de Bombers.

[vimeo]https://vimeo.com/114234067[/vimeo]

En un futur estarà format per planta baixa i planta primera i principalment aglutinarà les següents dependències: a la planta baixa: oficines, sala de juntes, sala de premsa, infermeria, gimnàs, vestidors locals i visitants, banys, vestidors tècnics i àrbitres. I, a la planta primera de l’avantprojecte, és previst que s’hi ubiqui la zona de bar restaurant, menjador, cuina i lavabos.

bona1-768x403

Fins ara, els actuals vestidors de la UE Olot disposaven d’unes dependències molt envellides i d’uns serveis actualment obsolets.

L’edifici construït, d’una superfície total de 317,17 m2, té forma rectangular i es distribueix únicament en planta baixa.

De moment ja s’hi han habilitat els vestidors local i visitant, el vestidor per a tècnics, per als àrbitres i una sala d’instal·lacions.

També s’ha adequat el pas que comunica els nous vestidors amb el camp de joc, cobrint l’espai que quedava exterior i il·luminant-lo.

La primera fase de l’obra, iniciada pel juny de l’any passat, va ser adjudicada a l’empresa Puig Alder SL per un import de 196.274,06 € més IVA, i la segona a Construccions J. Pallàs SL per 154.058,15 € més IVA.

Després de la inauguració de diumenge, el nou equipament ja es posarà a disposició del club per al proper partit a casa del dia 7 de febrer.

L’estrena dels nous vestidors comptarà amb l’assistència de Marc Prat, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals de la Generalitat de Catalunya; de M. Assumpció Rodríguez, directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona; de Josep Pujols, director territorial d’Esports a Girona; d’Antoni Guinó, diputat de Cooperació Esportiva de la Diputació de Girona; de Josep M. Corominas, alcalde d’Olot; d’Andreu Subies, president de la Federació Catalana de Futbol, acompanyat dels directius Jordi Bonet, Jesús Pont i Marc Puig; i de Joan B. Agustí, president de la UE Olot.

MIRA ELS VÍDEOS RESUM DELS PARTITS DE L’OLOT JUGATS A CASA AQUÍ