Aquest diumenge, últim tall de via reivindicatiu de “No és un vial” en el marc de #Recuperem la ciutat

Comparteix-ho amb els teus amics:

Diumenge farem la quarta i darrera acció de la nostra plataforma, com a participant en el moviment col·lectiu que arreu de Catalunya s’ha manifestat per unes ciutats sense carreteres urbanes com la que té Olot en l’Avinguda Sant Jordi.

La Plataforma “No és un vial, és un carrer!” farem diumenge vinent el darrer tall de via a l’Avinguda Sant Jordi, dins el moviment #RECUPEREM LA CIUTAT i l’acció simultània que es du a terme en diferents ciutats de la geografia catalana, tot reivindicant que les carreteres i autopistes urbanes són un anacronisme que cal eradicar.

Les persones abans que els vehicles

Les nostres consignes seguiran sent “Les persones abans que els vehicles”, i “Per una ciutat sostenible, Variant d’Olot ja!”, que convidem a tota la ciutadania a fer visibles venint a les 11.30h a l’Avinguda Sant Jordi, en concret a la rodona de La Deu, on ens trobarem amb totes les mesures de seguretat que exigeix la Covid-19. Des d’aquest moment, el tram comprés entre el punt esmentat i La Solfa, haurà quedat lliure de cotxes i camions, i estarà a disposició de tothom que vulgui gaudir-ne, ja sigui fent una passejada o gaudint amb el seu vehicle sense motor.

Farem un resum del les accions anteriors i recordarem que som la capital de comarca i el carrer que té un major problema de circulació de tot Girona, amb transport pesant continu passant per davant de les vivendes dels ciutadans, conseqüència de no disposar d’una infraestructura tan bàsica com una circumval·lació, que en el nostre cas es diu Variant d’Olot. Tampoc ens cansarem de reclamar la pacificació urgent del nostre tram, en mesures possibles que hem anat proposant a l’Ajuntament, i que esperem atenguin en una demostració de govern, justícia, sensibilitat i empatia.

I després… seguirem!

La nostra lluita continua, i en el futur seguirem alçant la veu també davant la Generalitat perquè es reverteixi aquesta insostenible situació, que es perllonga ja per més de 30 anys. Perquè durant tot aquest període, ningú havia estat capaç fins ara de posar-se mans a l’obra per abordar les solucions reals que restablissin la pau als nostres carrers i la salut a les persones que els habiten.

Info: Plataforma No és un vial, és un carrer!

Imagen

Comparteix-ho amb els teus amics: