Aquest divendres a Olot tindrà lloc una concentració per la Vaga Mundial pel Clima

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es convida a tothom als actes de la VAGA MUNDIAL PEL CLIMA (#climatestrike) que tindran lloc a Olot el proper divendres 27 de setembre.

#climatestrike – Dediquem el dia 27 de setembre a conèixer, reflexionar i actuar sobre la crisi climàtica per tenir una gran oportunitat per transformar les nostres vides a partir de l’amenaça mundial ambiental.

Si aprenem i actuem en aquesta direcció tota esperança serà possible. Les noves generacions són protagonistes, els grans els hem d’acompanyar i remoure el que calgui de les nostres vides per no seguir una inèrcia de tant de risc.

Si us hi voleu afegir, podeu portar un dibuix, un escrit, un poema, una dansa o qualsevol altra mitjà d’expressió i el podrem exposar davant de l’Ajuntament a la tarda. Hi haurà una festa al passeig del Bisbe Guillamet i exposarem les nostres aportacions, compartirem i serem el principi d’un gran canvi. Portem a la roba colors de la terra: verds, marrons…

Ens adrecem a les escoles, instituts, Amipes, claustres de professors, joves i gent gran que poden ser participants d’aquestes accions. Necessitem transformar un futur amenaçador en oportunitat de responsabilitat i d’aprenentatge.

Divendres 27 #climatestrike Garrotxa pel clima.
A les sis, al passeig del Bisbe Guillamet: FESTA PER UN BON CLIMA
Concentració de sis a vuit del vespre.

Comparteix-ho amb els teus amics: