Visita la Fira del Dibuix que aquest any a causa de la COVID és telemàtica

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres s’inicia la Fira del Dibuix que aquest any a causa de la COVID serà telemàtica. Una 40a d’artistes exposaran les seves obres en línia fins al diumenge 18 d’octubre.

Una selecció de més de 200 dibuixos de 40 artistes del segle XX i XXI, la majoria d’Olot i la Garrotxa. Això és el que es podrà trobar a la 65a Fira del Dibuix d’Olot que aquest any estrena format. La COVID ha obligat a canviar la Fira que passarà de concentrar-se a les voltes de la Plaça Clarà per Sant Lluc a la via telemàtica durant 48 hores. La plataforma funcionarà com una prova pilot i amb l’objectiu d’estimular el sector artístic local davant la crisi econòmica derivada del coronavirus.

Les mesures de contenció de la COVID i la impossibilitat de portar a terme esdeveniments que suposessin aglomeracions, van fer decidir al Patronat de la Fira del Dibuix amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot a celebrar digitalment l’edició del 2020. Així, doncs, a les 8 del vespre d’aquest divendres 16 d’octubre s’obrirà la Fira del Dibuix que fins a les 8h del vespre del diumenge 18, diada de Sant Lluc Patró dels artistes, oferirà una gran varietat de dibuixos.

Casabó, Codinach, Elena Boix, Estudi Gràfic Visavis, Ferran Coves, Gamero Casellas, Granados Llimona, Guillem Fresquet, Gussinyé, Joan Ferrés, Josep Pozo, Marian

A olotdibuixa.com es podran veure i comprar les obres presentades a la Fira del Dibuix d’artistes del segle XX i XXI. S’hi podran adquirir dibuixos d’Alfons Valdés, Alícia Vogel, Asis Percales, Augé Solé, Barnadas, Beulas, Bosch Pla, Carles Congost,

Oliveras, Miguel Bandrés Nivela, Miquel Oliveras, Narcís Coderch, Perpiñà, Pinyol

Jordà, Planapuig, PujolBoira, Quim Corominas, R. Planes, Rafael Griera, Rosa Serra,

Sebastià Congost, Sidrach, Toni Becerra, Valentí Gubianas, Vayreda Marian, Vendrell Guri, Vicenç Masdemont, Vilà Cañellas i Xavier Carbonell.

Els usuaris que entrin a la Fira del Dibuix en línia podran navegar-hi i moure-s’hi a través de diferents filtres –temàtica o tècnica- o mitjançant el nom de l’artista. Podran escollir i adquirir els quadres que els hi agradin i fer un únic pagament. L’entrega de les obres adquirides s’efectuarà entre 2 i 7 dies hàbils des de la realització de la compra a l’adreça indicada pel client, seguint les mesures de prevenció i protecció per evitar contagis de la COVID-19.

Comparteix-ho amb els teus amics: