VÍDEO: Oberta la pista de gel a la Plaça Major

Comparteix-ho amb els teus amics:

Com a novetat, la pista s’obre a les escoles d’Olot perquè tots els escolars que vulguin puguin patinar de forma gratuïta. Ja hi ha més de 600 reserves per utilitzar la pista, que funcionarà fins al 7 de gener.

Aquest divendres a les 6h de la tarda es posava en funcionament la pista de gel de la plaça Major. A partir d’ara, ja es pot gaudir d’aquesta proposta, que s’inclou a la programació de l’Olot Temps de Nadal. La pista funcionarà des d’aquest divendres 13 de desembre al 7 de gener d’11h a 14h i 16h a 21h. Els dies 25 i 26 de desembre a més de l’1 i el 6 de gener al matí estarà tancada.

Una de les novetats d’aquest any és que del 16 al 20 de desembre al matí, la pista s’obrirà per a les escoles d’Olot. Els centres que vulguin portar els seus escolars a patinar de manera gratuïta podran fer-ho. És una activitat adreçada a alumnes 4t, 5è, 6è de primària i 1r ESO, amb reserva prèvia). 515 alumnes de 5 centres educatius (escola del Morrot, Malagrida, Pla de Dalt, Sant Roc i Escola Cor de Maria) ja s’hi ha apuntat. També s’ha distribuït informació a les escoles d’Olot perquè les famílies que vulguin, en puguin gaudir a les tardes del 16 al 20 de desembre amb un descompte d’entrades de 2×1.

Una altra de les novetats és que la pista s’obre també aquest any als clubs esportius. De 15h a 16h, s’oferirà la possibilitat de patinar-hi a un preu més econòmic als jugadors de diferents equips. Prop d’un centenar de jugadors ja s’hi han interessat.

El preu d’accés a la pista és de 7 euros i, com cada any, hi haurà abonaments de 10 tiquets i vals regal. Aquest any s’aplicaran bonificacions en l’import de l’entrada per a les famílies nombroses (el preu d’accés serà de 5 euros).

Com cada any també hi haurà dos dies en què l’entrada serà de 2×1. El 31 de desembre i el 7 de gener (l’últim dia de funcionament) s’obtindran 2 entrades i només caldrà pagar-ne una.

L’any passat 6047 patinadors van utilitzar la pista de gel d’Olot, 1899 més que l’any anterior.