Aquest divendres tindrà lloc a diversos municipis de la Garrotxa l’activitat de Liceu a la fresca amb l’opera Tosca, de Puccini

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres a partir de la 10 del vespre es projectarà simultàniament a Argelaguer, Castellfollit de la Roca, la Vall d’en Bas, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau, Sant Aniol de Finestres l’opera Tosca de Puccini.

L’objectiu del Liceu a la fresca és difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans ampliant així la cultura operístic​a.

El Liceu a la fresca és un projecte amb un fort component divulgatiu, de desmitificació de conceptes associats al gènere amb accés a títols atractiu i accessibles, per fer gaudir a tothom amb i de la immensitat de l’òpera, assistint d’una manera única, propera i informal a una funció al Liceu: El Liceu de Tots.

El projecte es va iniciar el 2007 amb Òpera a la Platja que consistia en la retransmissió, a través d’una pantalla gegant i en fals directe, de l’òpera que s’estava representant en el propi Teatre.

Tosca de Giacomo Puccini

Tosca és una òpera en tres actes de Giacomo Puccini sobre un llibret italià de Luigi Illica i Giuseppe Giacosa, basat en el drama La Tosca, de Victorien Sardou. Es va estrenar al Teatro Costanzi de Roma el 14 de gener de 1900.

L’argument de Tosca és de tall polític, inserit en un ambient històric verídic que és l’Europa del 1800, i enmig de la invasió de Napoleó a Itàlia(batalla de Marengo) darrere de les seves idees revolucionàries.

RELACIONAT:

RELACIÓ DE MUNICIPIES AQUÍ

Comparteix-ho amb els teus amics: