Aquest estiu l’Estany de Banyoles torna a tenir Vigilants de l’Estany

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest any 2016 s’han contractat dues persones com a Vigilants de l’Estany per un període de 3 mesos, del 27 de juny al 26 de setembre de 2016.

Els Vigilants de l’Estany depenen de Policia Local de Banyoles. Es tracta d’una feina d’agent cívic amb caràcter indicatiu i que afavoreixi el civisme. Són 2 vigilants que treballen per torns d’11 del matí i acaben a les 8 del vespre, parant per dinar. Treballen cada dia entre el 27 de juny i el 26 de setembre de 2016, es desplacen a peu i en bicicleta i es dediquen preferentment a la zona de la Caseta de fusta.

vigilants

Les tasques que han de desenvolupar són la detecció de conductes incíviques com ara estacionaments incorrectes, grafits, desperfectes del mobiliari, actituds inadequades dels propietaris d’animals de companyia, vandalisme a zones verdes, entre d’altres. Els Vigilants intenten un canvi d’hàbits en conductes incíviques, informen al ciutadà del contingut de les ordenances municipals, i informen sobre Banyoles.

A més, els Vigilants de l’Estany comuniquen a la Policia Local de Banyoles els casos més greus o quan hi ha comissió d’un delicte, fan una recollida d’incidències, i l’atenció de queixes i suggeriments.

Foto: Vigilant de l’Estany d’aquest dilluns a la Caseta de Fusta, a l’Estany de Banyoles