Aquest proper cap de setmana els Museus d’Olot s’afegeixen a les Jornades Europees del Patrimoni

Comparteix-ho amb els teus amics:

Durant el cap de setmana del 17 i 18 de setembre, els Museus d’Olot s’afegeixen a les Jornades Europees del Patrimoni, que tenen per títol Europa, un patrimoni en comú.

Per a commemorar aquestes jornades han organitzat diverses activitats.

Dissabte 17 i diumenge 18 de setembre, portes obertes als Museus d’Olot

Dissabte 17 de setembre, 12 h, Museu dels Volcans; inauguració de l’exposició “Conservació de fauna fluvial de les conques dels rius Ter, Fluvià i Muga“

Dissabte 17 de setembre, 18 h, Museu dels Sants; visita guiada a l’exposició “Identitats ImPossibles”, amb Gerard Coll-Planas, comissari de l’exposició. Activitat amb interpretació en llenguatge de signes.

Dissabte 17 de setembre, 19.30 h, Can Trincheria; xerrada “Poliamor y otros modelos de nuevas relaciones sexoafectivas en el siglo XXI”, a càrrec de Lucía Etxebarría, escriptora, novel·lista i assagista basca. Activitat amb interpretació en llenguatge de signes.

Diumenge 18 de setembre, 11 h, sortida del Museu de la Garrotxa; itinerari “Miquel Blay, sentiment olotí”. Un itinerari per la ciutat d’Olot que recorrerà els llocs i indrets de la ciutat vinculats a la seva infantesa, la seva escola, el seu primer taller, el primer lloc on va treballar i les seves escultures. A càrrec de Mercè Doñate, comissària de l’exposició. Activitat amb interpretació en llenguatge de signes.

blay

RELACIONAT:

VÍDEO: Més d’un centenar de propostes culturals per aquesta tardor a Olot