Aquesta setmana comença El Petit Format amb l’espectacle Oligor y Microscopía, que forma part del cicle Mirar Amèrica

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una Càpsula de Teatre, organitzadora d’El Petit Format Olot, ha presentat, tota la programació que formarà part de l’edició d’enguany d’aquest festival de teatre, que tindrà lloc a Olot des del 24 fins al 28 de novembre.

Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard), El bon policia, ESTIgMES, Batec, Bilderberg, Lletra i música i La melancolía del turista són les obres que integren el cartell. Algunes d’elles compten amb el suport d’Olot Cultura i de la Biblioteca Marià Vayreda.

Així mateix, un any més, des del festival se segueix tenint la col·laboració dels Recursos Educatius de l’Ajuntament d’Olot, i per això serà possible que els joves de 2n d’ESO dels instituts olotins puguin gaudir de tres peces de microteatre, S’ha acabat el bròquil, Tot inclòs i Welcome to Berlin, en espais diversos de la ciutat.

Amb la setena edició, el festival s’ha convertit en una proposta cultural de referència, i es vol apostar per fidelitzar els espectadors de convocatòries anteriors i també per atraure’n de nous. Tots els espectacles que s’hi podran veure giren al voltant dels vincles que s’estableixen entre les persones, i així ho reflecteix el cartell que ha dissenyat Ramon Almeda per a l’ocasió: un conjunt d’ànecs, la majoria d’ells grocs, tot i que n’hi ha un que és diferent de la resta, amb tot el que això acostuma a comportar pels prejudicis i les creences establertes en la nostra societat.

El Petit Format és un festival de teatre que va néixer el 2015 amb un objectiu molt clar: aconseguir una unió especial entre l’espectador i l’artista. Per aquest motiu, s’ofereixen peces de companyies professionals amb una capacitat de públic bastant reduïda i es busquen indrets singulars que promoguin la intimitat entre qui dona vida a la peça i qui la rep.

VEURE PROGRAMA